Te fundit

Nëse ky djalë do të ishte në emision, Ledjana do ishte deklaruar për të jo për Mevlanin

Konkurrentja e “Përputhen”, Ledjana ka surprizuar të birin e Bora Zemanit. Ajo i ka dhuruar luleshtrydhe të arreduara në formë zemre dhe Bora ka publikuar

Nëse ky djalë do të ishte në emision, Ledjana do ishte deklaruar për të jo për Mevlanin

Konkurrentja e “Përputhen”, Ledjana ka surprizuar të birin e Bora Zemanit. Ajo i ka dhuruar luleshtrydhe të arreduara në formë zemre dhe Bora ka publikuar

Thumbnail Posts