Super e sistemuar/ Lori Hoxha zbulon pak nga gardëroba e saj dhe na la pa fjalë

Super e sistemuar/ Lori Hoxha zbulon pak nga gardëroba e saj dhe na la pa fjalë

Lori Hoxha është një nga blogeret dhe fashionistet më të komentuara të showbizit. Ajo është një ndër personazhet më të kuruar dhe shpesh të rinjtë frymëzohen nga mënyra se si ajo vishet dhe kombinohet.

Së fundi Lori, në një postim në rrjetet sociale ka ndarë pakëz nga gardëroba e saj dhe çdo gjë duket në vendin e saj. Lori duket se është mjaft e rregullt pasi çdo gjë shihet mjaft e sistemuar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *