12 vite dashuri, Dj Sardi zbulon për herë të parë emrin e partneres

12 vite dashuri, Dj Sardi zbulon për herë të parë emrin e partneres

Dj Sardi, i ftuar në ‘Shiko Kush Luan’, u gjend para një feste beqarie, në të cilën vajzat e trupës së baletit i kërcenin në krah, dhe Sardi kishte për detyrë t’u përgjigjej pyetjeve.

Nëpërmjet kësaj interviste na hoqi dyshimet duke na treguar se në të vërtetë ai nuk ka bërë ende celebrim, por dhe kur kjo të ndodh, dasma do të bëhet në fshehtësi, vetëm me rrethin më të ngushtë të tij.

Kur u pyet se përse zgjodhi vajzën me sy jeshil, e cila nuk është e famshme për publikun shqiptar, ai u përgjigj: “Ishte e duhura”.

Sardi tregoi për herë të parë emrin e partneres, që është Jonisa. Gjithashtu kujtojmë se verën e kaluar ai ka folur pak për këtë lidhje, ku ka thënë se kanë 12 vite që e pëlqejnë njëri-tjetrin, por pa e zbuluar plotësisht indetitetin e vajzës.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *