“Mevlani më ka para borxh”, Shqipja paralajmëron për “bomba” të tjera

“Mevlani më ka para borxh”, Shqipja paralajmëron për “bomba” të tjera

Edhe pse u përjasshtua dhe nuk është më pjesë e “Pëprputhn”, ih-konkurrentja Shqipe Hysenaj mundohet me çdo kusht të jetë njësojë e përfolur me konkurrentët aktual.

Ajo bën deklarata dhe postime në rrjetet sociale rreth emisionit, tashmë shumë të ndjekur, duke marrë kështu vëmendjen e publikut.

Pasi hodhi hipotezën se Tea dhe Andi ishin prej vitesh të lidhur, me një foto që shpëjt u vërtetua se nuk ishin ato, Shqipja këmbëngul në të vetën e madje paralajmëron për “bomba” të tjera.

Gjat një prej bisedave të shpeshta të saj me ndjekësit në Instagram, një ndër pyetjet ishte: Andi apo Mevlani?

Por përgjigja e Shqipes ishte mjaft e papritur:

“Mevlani të më japi njëherë borxhin që më ka. Se sa herë më kujtohet Mevlani më kujtohen eurot që nuk më ka dhënë.” shprehet ish-konkurrentja.

Kujtojmë se Shqipja ihte protagoniste në klipin më të fundit të Mevlanit ku skenat romantike dhe intime bënë bujë, dhe me shumë mundësi borxhin e ka fjalën për këtë të fundit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *