Ambasada e Kosovës në Itali vjen me një njoftim të rëndësishëm për kosovarët GB

Ambasada e Kosovë në Itali para pak çastesh ka dalë me një njoftim të rëndësishëm.

Në njoftim thuhet se me rastin e festive të Fundvitit, Ambasada e Republikës së Kosovës në Romë do të jetë e mbyllur më 1, 4, 6 dhe 7 Janar të viti 2021.

Pra, nga kjo kohë, Ambasada nuk mund të kryen shërbime për qytetarët tanë.

Njoftimi i plotë:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *