Se dimë ç’ndjejnë ata, por e ëma e Anës tregon konkurrentin e preferuar për të bijën GB

Ana dhe Fationi kanë realizuar dy takime bashkë, e ndërsa i pari nuk shkoi dhe aq mirë, i dyti ishte tërësisht ndryshe.

Mes tyre u vu re një tërheqje, por siç duket Fationi nuk është vëtëm preferenca e Anës, por dhe e familjes së saj. Mamaja e Anës, e pranishme në studion e emisionit të njohur, tha se i pëlqejnë të gjithë djemtë, por se do të veçonte pak më shumë Fationin.

Më konkretisht, ajo është shprehur se:

Çik më shumë më ka pëlqyer Fationi, ai djali çapkën, ka ca gjëra që më kanë bërë për vete, nuk e di pastaj për Anën.

Ndërkohë, më pas Ana shtoi se jo vetëm e ëma pëlqen Fationin, por edhe nipi i saj është fans.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *