Shkurte Fejza flet për 2020: Vit i rëndë, vit i mbrapshtë GB

Viti 2020 për pothuajse të gjitha ka qenë një nga vitet më të errëta për shkak të pandemisë së coronavirusit.

Ky vit ka ‘goditur’ rëndë edhe fushën e artit, ndërsa një reagim për fundvit ka bërë edhe artistja Shkurte Fejza.

Kjo e fundit ka përshkruar vitin 2020 me gjithë sfidat që solli, e po ashtu ka uruar ndjekësit për një vit më të mirë.

Ky është postimi i saj pa ndërhyrje:

Vit i rëndë-vit i mbrapshtë
Universi e bënë punën e vet, iku edhe ky vit.
Vit i pandemisë shumë dhembje për viktima. Stres, ankth.
Këtë stres e ka zbutur kujdesi mjekësor, falemnderit.
Edhe pas njëzet vitesh asnjë gjurmë për njerëzit tanë të zhdukur, dhembje deri në asht.
Njëzet vjet arrogance politike mbi kurrizin e këtij populli.
Tallja e Europës me ne, izolim, gjykata speciale, huti , përqarje, akuzë.
Lamtumirë për artistët që iikën, i dhanë shumë kulturës
Pa dasma , pa gëzime, pa ekonomi- VITI ZERO.
Me të gjitha këto bashkëjetuam dhe rënduan jetën tone.
Ky vit shkoftë e mos u ktheftë më kurrë.
Uroj të gjeni force dhe kurajo të festoni dhe të kaloni mire në familjet tuaja pranë të dashurëve tuaj
Gëzuar 2021
Gjithmonë me Ju.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *