​Hoti ndërrimin e moteve e pret me policinë: Viti 2021 do të jetë shumë më i mirë

Kryeministri Avdullah Hoti vitin 2021 zgjodhi ta pret në Stacionin Policor të Komunës së Rahovecit. Hoti nga aty ofroi mbështetjen e Qeverisë dhe të institucioneve të tjera shëndetësore për Policinë e Kosovës, ndërsa falënderoi……

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *