Abazi paralajmëron fitoren e Vetëvendosjes: Na ka ardhur dita!

Ish-zëvendëskryeministri nga Lëvizja Vetëvendosje Haki Abazi, ka uruar vitin e ri 2021.

Ai ka thënë se vitin, i cili tentoi t’i mbajë shqiptarët të nënshtruar, e lamë pas.

Abazi ka paralajmëruar se lirisë dhe pavarësisë……

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *