Edi Rama: Një pjesë të vaksinave anti-Covid do ia ndajmë Kosovës GB

Edi Rama, ka njoftuar sot se Shqipëria ka siguruar 500 mijë doza të vaksinës anti-COVID të kompanisë Pfizer dhe një pjesë të kësaj sasie e ka premtuar edhe për Kosovën.

Kryeministri i Shqipërisë ka thënë se nuk do ia kthejmë Kosovës shpinën as këtë herë dhe se me këto vaksina do vaksinohen punëtorët në QKUK.

“Nuk do t’ia kthejmë shpinën Kosovës duke e lënë në pritje. Nuk ia zgjidhin këtë hall, por do i ndihmojnë. Kosovës do t’i dhurojmë një sasi për bluzat e bardha në mënyrë që heronjtë e vijës së parë në Spitalin e Prishtinës të nisin në të njëjtën kohë vaksinimin me heronjtë tanë”, ka thënë Rama.

Basha: Rama shumë vonë i siguroi vaksinat anti-COVID

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *