“Euro 2020” do të luhet në vitin 2021, këto janë datat dhe grupet GB

Pavarësisht se Evropiani i planiikuar për t’u luajtur në vitin 2020 u shty, për shkak të situatës së jashtëzakonshme, i çuditshëm është fakti se ai do të vazhdojë të quhet Euro 2020 edhe pse do të luhet në vitin 2021.

Kujtojmë që kampionati Europian është planifikuar të zhvillohet nga data 11 qershor deri në 11 korrik të vitit 2021, përcjell GazetaBlic.

Gjithmonë me shpresën që kjo situatë e jashtëzakonshme do të kalojë dhe bota e futbollit do t’i rikthehet normalitetit.

Ashtu siç është deklaruar edhe më herët, ky Europian do të zhvillohet në 12 vende të ndryshme të Europës, me rastin e themelimit të UEFA-s, ky është një detaj që e bën këtë Europian unik dhe prandaj do të quhet Euro 2020.

Grupet e plota të Kampionatit Evropian janë këto.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *