Foshnja e parë e lindur në 2021 është vajzë GB

Saktësisht në orën 00:01 në Klinikën e Gjinekologjisë të QKUK-së, ka lindur foshnja e parë për vitin 2021.

Foshnja e parë për vitin 2021 është vajzë. Nëna është nga Ferizaj dhe ky është fëmija i parë i saj.

Këtë informacion e bëri të ditur drejtori i ShSKUK-së, Valbon Krasniqi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *