Gati një orë pritje në këtë pikë kufitare për të dalë nga Kosova GB

Mërgimtarë të shumtë sot e kanë marrë rrugën për tu kthyer në shtetet evropiane ku jetojnë dhe veprojnë.

Vetëm një ditë pas festës së Vitit të Ri, në kufirin në Merdare janë krijuar kolona deri në 1 kilometër.

Pritjet në këtë pikë janë deri në 40 minuta.

Në këtë pikë janë duke punuar të dyja sportelet.

Kujtojmë që këtë vit edhe pas shumë vështirësive për shkak të situatës me pandemi, shumë mërgimtarë kanë ardhur në Kosovë për festat e fundvitit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *