Kujdes! Këto gabime shëndetësore nuk duhet të përsëriten në 2021

Viti 2020 ka qenë një vit stresues për të gjithë, falë koronavirusit të ri. Virusi vdekjeprurës u shfaq në qytetin Wuhan të Kinës në dhjetor 2019. Që nga ajo kohë ai ka infektuar më shumë se 79 milion njerëz dhe ka……

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *