Në praninë e shumë njerëzve, varroset familja e vrarë në Pozheran GB

Dita e parë e vitit 2021 ka nisur me varrim në Pozheran të Vitisë.

Familja Zuka, që dyshohet se u vra me armë zjari nga kryefamiljari, sot është varrosur në varrezat e Pozheranit.

Një numër i madh njerëzish doli në varrimin e familjes Zuka. Sipas dyshimeve të deritashme, kryefamiljari kishte vrarë dy djemtë e tij, gruan dhe në fund veten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *