Përfshihet nga zjarri një shtëpi në Gjakovë GB

Një shtëpi në rrugën “Rypaj” në Gjakovë është përfshirë nga zjarri dje.

Burime të “Sinjali”-t brenda Policisë në Gjakovë kanë bërë të ditur se zjarrfikësit kanë dalë në vend të ngjarjes dhe e kanë shuar zjarrin.

Sipas këtyre burimeve, ankuesi në polici ka thënë se vlera e dëmit të shkaktuar nga zjarri është rreth 2500 euro.

Arsyeja se pse erdhi deri te zjarri është duke u hetuar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *