Tayna: Viti 2020 më ka mësuar të qëndroj me këmbë në tokë GB

Viti 2020 ka qenë një sprovë e madhe për secilin nga ne, mirëpo nga cdo e keqe vjen dicka e mirë.

Kjo ndodhi edhe me reperen Tayna, e cila u shpreh se viti 2020 e riktheu në jetën e dikurshme, shkruan GazetaBlic.

“2020 ka qenë bekim në fshehtësi. E kam përjetuar si “Doruntina” prapë. Koam mësuar me jua ditë vlerën njerëzce dhe gjërave që kanë rëndësi më shumë, me qëndru me këmbë në tokë, me u shkëput prej egos edhe m’u lidh me brendësinë time. Vitin që po vjen jam gati për gjithçka me zemër të hapur e me shumë dashuri. Gëzuar vitin e ri dashuritë e mia dhe faleminderit shumë të gjithjëve që jeni pjesë e udhëtimit tim! Edhe pse jo viti i preferuar, sigurisht ka qenë i nevojshëm për krejt”, ka shkruar Tayna në Instagram.

Përndryshe, edhe pse larg publikut Tayna ka qenë shumë aktive me projekte muzikore./GazetaBlic/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *