221 gjoba për shkelësit e masave anti-Covid GB

Policia e Kosovës ka njoftuar se gjatë 24 orëve në qytete të ndryshme të Kosovës, ka shqiptuar 221 tiketa në bazë të ligjit Covid -19.

Policia gjithashtu ka shqiptuar 398 tiketa trafiku.

Ndërkohë, raportohet se kanë ndodhur 18 aksident trafiku me të lënduar dhe 27 të tjera me dëme materiale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *