Aksident në magjistralen Podujevë- Prishtinë, ka të lënduar GB

Një aksident trafiku ka ndodhur sot rreth orës 08:00 në magjistralen Podujevë- Prishtinë, përkatësisht në fshatin Trudë.

Në këtë aksident kanë qenë të përfshira dy automjete, ku për pasojë ka edhe persona të lënduar.

Sipas dëshmitarëve, të cilët kanë dërguar pamje në Llapi.info, ekipet policore dhe ato mjekësore kanë dalë në vendin e ngjarjes për t’u marrë me rastin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *