David Alaba pranë kalimit te Real Madrid GB

Real Madrid tani është afër përfundimit të një marrëveshje për të nënshkruar David Alaba nga Bayern Munchen, me kontratën e lojtarit që skadon më 30 qershor, që do të thotë se ai tani është i lirë të flasë me klube të tjera.

Bayern i kishte dhënë leje reprezentuesit austriak të kontaktojë palët e tjera kur bisedimet midis Alaba dhe klubit të tij aktual u shembën, e cila thuhet se ishte 200,000 euro në javë, shkruan GazetaBlic.

“Ne patëm shumë biseda, por donim përgjigje nga ai në fund të Tetorit,” tha Rummenige kur përfunduan bisedimet.

“Kjo nuk ndodhi dhe nuk e di nëse do të kthehemi në negociata. Ajo që dua të jem i qartë është se oferta jonë tregoi saktësisht se sa e vlerësojmë, por ai nuk e pranoi atë.”

Nga ajo pikë Real Madrid i bëri të qarta synimet e tyre për të nënshkruar me lojtarin, dhe ata tani janë të preferuar për të marrë Alaba duke pasur parasysh situatën ekonomike të shumë klubeve.

Thuhet se marrëveshja mund të finalizohet gjatë javës tjetër dhe se David Alaba mund të jetë lojtar i gjigantit spanjoll që nga ky muaj.

/GazetaBlic/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *