Infeksioni maja gjatë shtatzënisë, simptomat e zakonshme dhe shkaqet

[ad_1]

Infeksioni maja është më i zakonshëm te gratë shtatzëna dhe shkaktohet nga një rritje e lartë të mykut që zhvillohet dhe rritet në trupin e çdo gruaje.

Gjatë shtatzënisë, veçanërisht në tremujorin e dytë, gratë bëhen më të ndjeshme ndaj infeksioneve maja shkruan VeryWellFamliy, transmeton GazetaShneta.

Mësoni më shumë rreth komplikimeve gjatë shtatzënisë KËTU

 Rreziku i rritjes gjatë shtatzënisë është pjesërisht pasi nivelet e larta të estrogjenit qarkullojnë në trupin tuaj.

 

Ndonëse janë të pakëndshme dhe të bezdisshme, infeksionet maja nuk janë të dëmshme për shëndetin tuaj dhe të foshnjes.Ndryshe nga llojet tjera të infeksioneve, zakonisht nuk preferohet përdorimi i antibiotikëve.

Simptomat e zakonshme të infeksionit maja përfshijnë:

-Kruarje,

-Djegie

-Dhimbje gjatë marëdhënieve seksuale,

-Shkarkim i bardhë./GazetaShneta/

[ad_2]

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *