Nëntë të vdekur dhe 675 raste të reja me COVID-19 në Shqipëri në 48 orët e fundit

Nëntë të vdekur dhe 675 raste të reja me COVID-19 në Shqipëri në 48 orët e fundit

[ad_1]

675 raste të reja u regjistruan në Shqipëri në 48 orët e fundit, më 1 janar 407 ndërsa të shtunën kanë rezultuar pozitivë 268 persona.

Nëntë të vdekur raportohen më tej nga Ministria e Shëndetësisë.

Numri i të shëruarve nga COVID-19 ka arritur në 34,353 që nga fillimi i pandemisë.[ad_2]

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *