Njihuni me shenjat e horoskopit që e kanë ‘syrin e keq’

Njihuni me shenjat e horoskopit që e kanë ‘syrin e keq’

[ad_1]

Aftësia e një personi për të dëmtuar një tjetër me një shikim quhet “syri i keq”.

Ajo i përket cilësive të lindura dhe jo të gjitha zhvillohen.

Për ta bërë këtë, duhet të keni energji kolosale, si dhe të keni një predispozitë zodiakale.

Vetëm disa shenja të zodiakut mund të mburren me aftësi të forta të syve të këqij.

Binjakët

Binjakët janë mjeshtra të fjalës së mprehtë. Fjalitë e tyre janë në gjendje të depërtojnë drejtpërdrejt në nënndërgjegjen e një personi. Duke vepruar kështu, ata maskojnë me kujdes shigjetat prapa një numri të madh të tekstit.

Akrepi

Fakti që Akrepi ka një aspekt hipnotik, shumë pak veta e dinë. Për një person të lindur nën këtë shenjë të fuqishme, mjafton të shohin tjetrin me dyshim, në mënyrë që shëndeti i tij të përkeqësohet.

Bricjapi

Bricjapët gjithashtu kanë një dhuratë të mahnitshme për ”syrin e keq”. Ata nuk e kanë aq të fortë sa dy shenjat e mëparshme, por gjithsesi mund të shkatërrojnë jetën e një personi. ”Syri i keq” i Bricjapit bazohet në ndjenjën e zilisë. Kur një përfaqësues i një shenje toke shikon jetën e mirë të njerëzve të tjerë, ai e ”ha’ veten nga inati. Ai dëshpërimisht dëshiron të njëjtën gjë. Prandaj qëllimi i karrierës së Bricjapit është të arrijë majën më të lartë të shkallës shoqërore.


[ad_2]

BURIMI I LAJMIT https://www.kosovarja-ks.com/njihuni-me-shenjat-e-horoskopit-qe-e-kane-syrin-e-keq/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *