Erkiada fiton Hell’s Kitchen Albania 3, bëhet femra e parë që merr trofeun e Hell’s Kitchen Albania

Erkiada fiton Hell’s Kitchen Albania 3, bëhet femra e parë që merr trofeun e Hell’s Kitchen Albania

[ad_1]

Erkiada është fituesja e Hell’s Kitchen Albani 3. Ajo arriti të mposhte në sfidën e finales së madhe Donaldin. Me këtë fitore, Erkiada u bë femra e parë që fiton Hell’s Kitchen Albania.

Rrugëtimi i saj drejt shpalljes fituese nuk ishte i lehtë. Çdo puntatë ajo ishte nën presioneve të mëdha të shefit, por edhe të kolegëve të saj. Erkiada pati një konkurrencë të madhe në grup, sidomos me Joanën të cilat në përplasje e sipër arritën t’i hidhnin pjatat njëra-tjetrës. Ky veprim e rrezikoi Erkiadën me eleminin.

Por këmbëngulja, vullneti dhe profesionalizmi që e karakterizuan Erkiadën gjatë këtij rrugëtimi bënë të mundur që ajo të shpallej fituese. Edhe pse nuk fitoi, një vlerësim pozitiv mori edhe Donaldo i cili ka qenë protagonist gjatë gjithë rrugëtimit të tij në Hell’s Kitchen Albania 3.

Në finale ishin 4 konkurrëntë: Joana, Erkiada, Donaldo, Ergisa. Pas sfidës së parë, u eleminuan Joana dhe Ergisa, duke bërë që Donaldo dhe Erkiada të kalonin në finalen e madhe.

Ju ftojmë të shikoni disa foto nga finalja e madhe e Hell’s Kitchen Albania 3: