Foto e konkurrentit të ri me Tean dhe Melisën po bën namin, reagon Andi

Foto e konkurrentit të ri me Tean dhe Melisën po bën namin, reagon Andi

Para disa ditësh qarkulluan disa foto në rrjet, që tregonin Andin e ri në “PërPuthen”, në një festë ku ishin edhe Melisa, Tea dhe Ana 1, e cila nuk është më pjesë e programit.

I pyetur rreth këtyre fotove dhe pse nuk i tregoi produksionit se i njihte vajzat, ai tha se nuk e kishte gjykuar të rëndësishme.

Sipas tij, mes tyre në festë kishte patur vetëm një përshëndetej dhe asgjë më shumë, e se madje ai as nuk e ka patur idenë se vajzat do të vinin në “PërPuthen”, e aq më tepër që edhe ai vetë do t’i bashkohej emisionit.

“Kanë qenë Melisa, Tea dhe Ana e parë, ka qenë vetëm një përshëndetje shkurt dhe as nuk e kam pasur idenë që do vinin ën emision. Ndaj nuk e mendova ndonjë gjë të madhe. Kemi patur vetëm një përshëndetje shumë shkurt. Unë kam qenë shumë i vetëdijshëm, un as vetë nuk e kam ditur që do të vija në emision”, tha ai.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *