Hapet Instituti Gjermant per Ballkanin perendimor.

Hapet Instituti Gjermant per Ballkanin perendimor.

Hapet Instituti Gjermant per Ballkanin perendimor.
Instituti ka sot edhe faqen e FB qe aty Mund Te ndiqni gjitha aktiviertet dhe zhvillimet ne vazhdojm.

Ndiqeni ne facebook per te qene ne cdo kohe sa me prane Te Reihe dhe Programmverwendung ne Te ardhmen

https://www.facebook.com/westbalkan.eu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *