Rama i përvishet keq Ermal Mamaqit: Gjobë se e meritonte!

Rama i përvishet keq Ermal Mamaqit: Gjobë se e meritonte!

Kryeministri Rama foli për një mbyllje të dytë ku u bën thirrje popullove të zbatojnë masat anti Covid, ndërsa shtoi se të gjithë do të gjobiten nëse nuk bëjnë detyrën e vet.

Lidhur me eventin e Ermal Mamaqit, Rama tha se e ka mik por ka marrë gjobë si gjithë të tjerët edhe përfaqësuese të PS-së.

“Nuk janë janë numra që nuk i prisnim , mbyllesh ekspozohesh më pak aman nuk mund të mbyllemi strategjia është të ecim me kujdes tu themi njerëzve të bëjnë atë dreq detyre dhe të zbatojnë rregullat.

Dikush më tha ti bëre vaksinë me ujë fizologjikë, unë kam bërë vaksinë unë do tu jap antitrupat dhe do të vërtetoni nëse ka funksionuar ose jo.

Ka në mënyrë të përsëritur shkeljen e rregullave. Kam shumë respekt për Ermal Mamaqin nuk mundet t’ia japi këtë shembull popullit.

Mori gjobën siç meritonte, pa llogaritur partitë politike përfshirë edhe PS nëpër qarqe kjo është indiferencë dhe harresë”- tha Rama.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *