A është Melisa e lidhur me Andin? Ja si përgjigjet ajo për faktet që qarkullojnë

A është Melisa e lidhur me Andin? Ja si përgjigjet ajo për faktet që qarkullojnë

Melisa ka dhënë një shpjegim për fotot që qarkullojnë në rrjet ku aludohet se ajo mund të ketë një lidhje me Andi Shehin.

Debati në studio:

Melisa: Kjo s’është asgjë, Kam qenë të shtëpia e një shoqe. Ky kapuçi është i imi dhe ia fala Andit se ma pa një ditë në program.

Lediana: Ka dhe të tjera, në rrjete sociale duket dhe cepi i shtëpisë që duket i njëjtë.

Melisa: Çfarë do të thuash me këtë ti, unë po të them jam shumë e qetë, dhe nuk dua të merrem me llafe.

Lediana: Unë se besoj që është rastësi

Melisa: Po ca të bëj unë?

Lediana: Mos gënje pra.

Melisa: Po po të them pra që nuk është e vërtetë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *