Ambasadorja e SHBA vizitë në Fushë-Krujë, kafe me qytetarët dhe takim me drejtuesit e policisë

Ambasadorja e SHBA vizitë në Fushë-Krujë, kafe me qytetarët dhe takim me drejtuesit e policisë

Ambasadorja e SHBA, Yuri Kim ka vizituar qytetin e Fushë-Krujës një ditë para zgjedhjeve të 25 prillit. Ambasadorja Kim ka pirë kafe me disa qytetarë, ndërsa më pas ka takuar drejtuesit e Policisë së Rrethit të Krujës.

Nuk dihet ende aryeja e vërtetë e kësaj vizite të ambasadores Yuri Kim në Fushë-Krujë, një qyteti i cili njihet për problematika dhe tensione, por deri tani nuk ka regjistruar asnjë incident.

Ditën e nesërme mbahen zgjedhjet e 25 prillit, teksa ambasadorja Yuri Kim do të jetë vetë vëzhguese bashkë me një ekip nga ambasada e SHBA.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *