Kthesë e papritur, PS zbret në 73 mandate

Kthesë e papritur, PS zbret në 73 mandate

Partia Demokratike ka fituar një mandat në Dibër, duke i ngushtuar shifrat në rang kombëtar me Partinë Socialiste.

Demokratët kanë shkuar në 60 mandate në rang vendi, ndërkohë që rivalët socialistë kanë rënë në 73 mandate.

Ndërkaq LSI vijon të ruajë 5 mandate në rang vendi, ndërsa dy mandate i shkojnë PSD-së.

Sjellim në vëmendje që vetëm pak orë më parë PS kishte një epërsi më të thellë me 76 mandate në total, por me kalimin e orëve “blutë” po rekuperojnë në disa qarqe.

Dy qarqet ku ka fituar mandate PD janë Dibra dhe Shkodra. Në total në rang vendi janë numëruar 3405 qendra votimi ga 5199 në total.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *