PD humb një mandat në Shkodër, ia kush ja merr

PD humb një mandat në Shkodër, ia kush ja merr

Vijon normalisht numërimi në qarkun e Shkodrës.

Sipas të dhënave më të fundit, PD zbret me një mandat për momentin, pra nga 6 shkon në 5 deputetë dhe rritet PSD e Tom Doshit, duke shkuar sërish në dy mandate.

Ky mandat ka qarkulluar sot përgjatë gjithë ditës në tri partitë e para në këtë qark, ndërsa aktualisht i shkon sërish PSD-së.

Ndërkohë, PS deri tani merr tre mandate dhe LSI një.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *