Përfundon numërimi në qarkun e Kukësit, deputetët e parë fitues

Përfundon numërimi në qarkun e Kukësit, deputetët e parë fitues

Ka përfunduar numërimi i qarkut të parë në vend. Qarku i Kukësit ka mbyllur numërimin e votava ku Partia Demokratike ka siguruar 2 mandate, ndërsa Partia Socialiste me një mandat.

Në Has PD ka marrë 4776 vota, PS 2671, LSI 16 ndërsa PSD 24 vota. Në qytetin e Bajram Currit, PD ka marrë 6443 vota ndërsa PS ka siguruar 3094 dhe

Në Kukës, Partia Demokratike ka marrë 12852 vota, ndërsa Partia Socialiste 8091 dhe LSI 36 vota.

E para në listën e PS-së është kandidatja Greta Duraku ndërsa dy mandatet e PD-së, i marrin praktikisht Flamur Hoxha dhe Isuf Çelaj.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *