Vëzhguesit për pak u rrahën me njëri-tjetrin, çfarë ishte shkruar në fletën e votimit në Vlorë(FOTO)

Vëzhguesit për pak u rrahën me njëri-tjetrin, çfarë ishte shkruar në fletën e votimit në Vlorë(FOTO)

Kjo është fleta e votimit e cila u kthye në ‘mollë sherri’ mes vëzhguesve të PD-së dhe PS-së në Vlorë.

Në fletë janë shkruar dy iniciale ‘E O’ dhe duke qenë se ishte shkruar brenda kuadratit të PS-së, vëzhguesit e PS-së e kanë quajtur të tyren, por në këtë moment ka reaguar menjëherë një vëzhgues i PD-së i cili u ka thënë që të mos e prekin me dorë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *